torsdag 5 februari 2009

Well I wanna die

Har tittat lite på Tenenbaums och Well I wanna die- klippet som är så jäklans bra. Och Margot håå. Har lite ångest: 
Inte pluggat alls som jag skulle,
knappt några pengar kvar,
förkyld
och 
värst:
TANDVÄRK!!

Vad är det för välfärdssamhälle vi lever i där inte alla har råd att gå till tandis. Sjukt. 
Men jag ska åka hem nästa vecka och det är bra.

8 kommentarer:

Joanna sa...

vad sjukt miriam jag har tänkt jättemycket på att jag hade velat åka på semeseter i norrland i sommar. ska vi åka på par-dejt-semester och kampa med våra killar i bollnäs? men ärligt, jag har seriösa planer på norrland!!!!!!!

sofie sa...

kanske lite sent påtänkt om du redan har tandvärk. folktandvårdens friskvårdsavtal för 35spänn i månaden är mkt studentvänligt, man brukar få gå före i kön också!

Anonym sa...

ååååååååh ska du komma hem?!?! gud så glad jag blir :D :D :D

Anonym sa...

http://lising.blogg.se/2009

/february/vila-i-frid.html GICK HON INTE I DIN KLASS??

Anonym sa...

va???

Anonym sa...

jag kanske ska flytta in med en tjej på ringstorp :) jag saknar dig miriam, klart jag har tid att ses!!! men jag åker till göteborg på fredag och jag vill inte nu för att du ska vara hemma.. men ring direkt när du är hemma!! PUSS

sofie sa...

det har jag inte hört nåt om men testa i uppsala då? i halmstad var det inget problem att starta nytt men jag ska gå kvar hemma ändå. Jo jag börjar gilla studentlivet mer och mer, tentor känns inte skrämmande längre:) hur går det själv? vad blev det du läser?

Anonym sa...

du måste ju gå till tandis! Annars får du ett helvete med din tand: I Fråga dina päron, det måste gå hem!Fin bild, hörru. Det var även kul att träffa dig den lilla snutten! ta hand om dig, snuttan! snuttiliputt